Lekker Eten in Breda bij Restaurant de Overkant

Bij De Overkant in Breda kun je Lekker Eten, Lunchen, Dineren en Borrelen.

Bij Restaurant De Overkant staat Chef Joey voor lekker en vers. Alle gerechten komen uit eigen keuken, en het mag u aan niets ontbreken.

De lunch en menukaart is zeer divers, en alles voor een eerlijke en nette prijs. De kwaliteit en de prijs samen, maken u bezoek aan mijn restaurant een feestje. Zo kunt u genieten en uw keuze maken van onze kaart, of neem één van onze menu’s. Ons uitgebreide 3 of 4 gangen menu van de Chef, lekker genieten van het beste van De Overkant.

Dat het lekker eten is bij de Overkant in Breda blijkt wel als je de menukaart bekijkt. (Deze is te vinden onder het kopje menukaart).

Hoofdgerechten worden geserveerd met frieten en salade. Wij verwennen u graag optimaal. Daarom krijgt u van ons altijd een heerlijke amuse vooraf van het huis.

Ook hebben wij een borrelkaart, vol lekkere smaakvolle hapjes voor bij de borrel. Neem ons Plankje De Overkant, lekker met een glas pils of wijn. Genieten op ons terras in de Boschstraat, of in ons huiselijke restaurant. Neem tijdens uw diner ook eens een kijkje in de wijnkaart. Een goede fles wijn, en bij ons voor een hele mooie prijs.

E.v.t. allergieën, dieetwensen of andere uitzonderingen, of bent u vegetarisch, geef het ons door, wij houden hier altijd rekening mee.

 

Reserveren kan gemakkelijk vooraf, door middel van het invullen van dit formulier. Wanneer uw reservering definitief is, ontvangt u hier een bevestiging van, zodat u er zeker van bent dat u lekker kan komen eten.

De Overkant heeft zo’n 36 zitplaatsen, en is woensdag t/m zondag geopend in de wintermaanden van 12.00/in de zomermaanden van 11.00  tot 21.30 uur (sluit keuken) en op zondag van 12.00 uur tot 21.30 uur (sluit keuken).